Ćuftice na bakin način kojima niko ne može da odoli
Iz bakine kuhinje vam donosimo ćufte u sosu koje mirišu na domaće kobasice.
U blender staviti meso i seckan luk zajedno sa belim lukom, biber, papriku, kari, začin, prezle i jaje i sve izjednačiti. Praviti male ćuftice i pržiti u tiganju.
Kad se isprže izvaditi na papirnu salvetu. U tiganj staviti dve kašike brašna pa malo propržiti, dodati jednu ravnu kašičicu ml paprike i 200 gr kuvanog paradajza i 300 ml vode, pa mešati dok ne provri.
Posoliti i dodati jednu kašičicu šećera. Vratiti ćuftice u tiganj da kuvaju sa sosom oko dva minuta.
Skloniti i servirati. Odlične su sa kuvanim krompiron, testeninom ili pire krompirom.
U videu u nastavku teksta možete pogledati detaljniji način pripreme.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.