Secite je toplu i služite uz čašu jogurta
Primamljiv miris i još bolji ukus razlog su zbog kog gotovo svaki ljubitelj kulinarstva želi da nauči kako se pravi gibanica i u svoju kuhinju unese dobro poznat miris i neodoljiv ukus ove specijalne pite.
Zato vam danas donosimo recept iz bakine kuhinje za kraljicu pita - obradujte najmilije gibanicom na froncle.
Kore isecite na šire trake, izmešajte navedene sastojke pa ubacite kore koje ste isekli, hvataljkom i privucite u smesu koju ste napravili. Ređate u pleh obložen pek papirom.
Na dno prvo stavite jednu raširenu koru, pa onda ubacujte natopljene froncle od kora i rasporedite.
Krajeve prve kore poklopite preko raspoređenih i natopljenih kora i pecite 50-60 minuta na 200 stepeni.
Pred kraj pokrite folijom. Secite je toplu i služite uz čašu jogurta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.