Potrebno je svega 20 minuta za pripremu ovog jela
Ako želite da spremite ručak bez mesa, ovaj recept je onda baš za tu priliku. Lagan je za pripremu, ali dovoljno kaloričan da vam zameni bilo koje parče mesa.
Ujedno, ako volite beli luk, nećete se pokajati što ste odlučili da za ručak pripremite ovaj recept iz bakine kuhinje.
Krompir očistiti i iseći po želji. Posoliti i pobiberiti i dodati malo ulja, pa izmešati rukama. U tiganj sipati ulje i ugrejati.
Kad se dobro ugreje, sipati krompir i poklopiti. Smanjiti temperaturu i pržiti. Okrenuti nekoliko puta.
U činiju izdrobiti 3-4 čena belog luka i dodati pavlaku i malo origana.
Izjednačiti i sipati u tiganj da se pavlaka istopi i izmešati sa krompirom. Poklopiti još minut dva, dodati seckan peršunov list i ručak je gotov.
Potrebno je 20 minuta i možete da se slatko naručkate.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.