Spremaju se brzo i lako
Foto: Bakina kuhinjaPripremite se za savršenstvo ukusa sa ovim predivnim rolnicama, direktno iz bakine kuhinje. Hrskave spolja, a neodoljivo sočne iznutra, ove rolnice su idealna poslastica za svaku priliku.
Brzo se prave, a rezultat će oduševiti celu porodicu. Bilo da ih služite za doručak, večeru ili kao užinu, sigurno će postati omiljeni deo Vaše trpeze. Uživajte u svakom zalogaju ovog domaćeg savršenstva.

Umutiti jaja, dodati griz, ulje, prašak za pecivo i umutiti malo viljuškom. Ubaciti kiselo mleko i sve izjednačiti. Prvu koru premazati uljem, pa dodati drugu koru i premazati nadevom. Presaviti dva puta i svaki put kad presavijete premazati nadevom.
Na poslednje savijanje ubaciti po dužini malo sira. Presaviti uzani deo (trećina kore), dok ne dobijete finu rolnicu. Ređati u podmazan pleh. Možete premazati ostatkom nadeva i posuti susamom po želji. Peći na 200 stepeni C oko 30-40 minuta da lepo porumeni.
Seći vruću i servitrati uz kiselo mleko ili jogurt. Uživajte u finim hrskavim rolnicama.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







