Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept je za sve generacije. Naučite napraviti kremast krompir pire sa pavlakom i lukom, odličan je kao prilog za meso.
Očišćen krompir skuvati i izgnječiti.
Dodati pavlaku, mleko, so i miksati da se dobije kremast krompir. Na tihoj vatri propržiti seckan mlad luk ili praziluk i istresti u kromir i izjednačiti,
Servirati toplo uz meso, kobaje, poneku pljeskavicu ili već šta želite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.