"Prste da poližeš"
Danas vam iz bakine kuhinje donosimo pitice sa kojima ne možete pogrešiti. Ako im ubacite i ove dodatke, uživaćete.
Umutiti jaja, dodati sir, jogurt, pecivo, malo ulja i izmešati. Koru raširiti pa je premazati uljem, dodati drugu i nju premazati uljem.
Na dno staviti tri kašike nadeva, raširiti pa po dnu staviti punu šaku rendane salame. Odozgo dodati kečap i origan.
Preklopiti odozdo tri puta. Premazati svaki put kod preklopa sa malo nadeva. Potom je ponovo sklopiti tri puta, takođe premazivati svaki preklop.
Ređati u tepsiju pa ako ostane nadev staviti odozgo, a može i kačkavalj ubacit. Peći na 200 stepeni, oko 40 minuta. Seći vruće i uživati u prelepom ukusu.
Pripremu ove pite detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.