Jelo se priprema brzo, a dugo će vas činiti sitim
Nije tajna da je velikom broju ljudi, kada je reč o doručku, jedan od omiljenih načina za započinjanje dana - omlet, ili kajgana. Brzo, lako, ukusno, hranljivo - teško da ćete naći neku zamerku ovom jelu, ako umereno konzumirate jaja tokom nedelje.
Mi vam danas donosimo jedan jednostavan recept - kajgana na malo drugačiji način, tačnije - španski omlet. Svi sastojci su vam nadohvat ruke i gotovo uvek ih imate u kuhinji - sada je samo na vama da ih očas posla "zbrčkate" i dobijete izuzetan doručak koji će vas dugo držati sitim.
Krompir oljuštite pa ga isecite na kolutove. Podelite svaki na 4 dela.
U tiganju na zagrejanom maslinovom ulju pržite krompir sve dok ne postane hrskav. Posolite ih i pobiberite.
U jednoj posudi umutite jaja pa toj smesi dodajte krompir. Polako promešajte pa vratite u tiganj i propržite na malo maslinovog ulja.
Na kraju - uživajte u španskom omletu!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.