Odlična je kao namaz, ali i predjelo za sve posne slave
Recept za paštetu od pasulja svaka domaćica treba da ima u svom kuvaru. Odlična je kao namaz, ali i predjelo za sve posne slave.
Skuvajte pasulj (ili uzmite onaj iz konzerve), pomešajte ga sa sitno seckanim belim lukom i posolite, dodajte biber i mlevenu papriku, pa prelijte susamovim uljem. Sastojke izmiksajte štapnim mikserom uz postepeno dodavanje vode dok se ne dobije kompaktna masa. Paštetu namažite na tost hleb i ukrasite povrćem po želji.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.