Potrebno je izdvojiti malo više vremena za pravljenje mafiša, ali nećete se pokajati
Fenomenalno testo koje se može kombinovati sa slanim ili slatkim sastojcima, postaće vaša nedeljna rutina i obeležiće detinjstvo i vaših mališana.
Bake su nam često spremale za doručak mafiše, slane sa sirom i slatke sa šećerom.
U toplo mleko staviti kvasac i sačekajte da nadođe. Brašno zamesiti sa praškom za pecivom i dodati malo soli.
Staviti i jedno jaja, vodu i kvasac. Promešajte sve dobro. Testo mora da bude mekano.
Sačekajte 30 min da nadođe. Po potrebi dodati još brašna. Kidajte male kuglice, rasklagijate ih i pržite u vrelom ulju 3-4 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.