Slistićete sve očas posla: Jaja za doručak na sasvim poseban način

Ispunite jutro mirisnom i ukusnom hranom

10.11.2023. 08:11
  • Podeli:
doručak bakina kuhinja-654dd66155405.webp Foto: Bakina kuhinja

Često ljudi govore da je doručak najbitniji obrok u danu. Ako je to istina, onda će vam ovaj recept biti dragocen i vrlo lako ćete ga pripremiti. 

Jaja mnogo ljudi doručkuje, ali današnji recept je malo drugačiji od standardnog spremanja jaja. 

Punoća ukusa, jak doručak bogat proteinima i vitaminima, zasigurno da je vredan pažnje. 

Potrebno je:

  • 100 grama suhomesnatog (salama, šunka)
  • 1 paradajz
  • 1 paprika
  • 2-3 lista kačkavalja
  • 1 jaje
  • suvi začin
  • peršunov list
  • ulje

 

Priprema:

Na ulju propržiti listove suhomesnatog i štapiće paprika. Dodati oljušten paradajz i preko listove kačkavalja. U sredinu ubaciti jedno jaje i sve posuti suvim začinom i seckanim perčunovim listom. 

Polako sve skliznuti  u tanjir iz tiganja. Spremite komadiće hleba i navalite. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()