Sprema se brzo i lako
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za brzu i zdravu belu čorbu punu vitamina, za koju vam neće trebati mnogo novca, a zagrejaće i dušu i telo tokom hladnih februarskih dana.
Na ulju prpržiti brašno, dodati seckan beli luk i pržiti na laganoj vatri dok ne dobije krem boju.
Sipati vodu 1,5 - 2 litre i ostaviti da kuva dva minuta.
Griz staviti u manju činiju i sipati malo vode pa izmešati i sipati u čorbicu.
Dodati kašiku suvog začina i mleveni biber, na kraju ubaciti sitno seckan peršunov list.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.