Za ovu caku kuvara niste znali: Zašto se dodaje šećer u meso na roštilju?

Evo odgovora, a i količine koja je potrebna

04.03.2024. 17:00
  • Podeli:
roštilj_meso_Foto UNA-644ec13834ff2.webp Foto: UNA

Iako mnogi misle da se šećer koristi samo za pripremu poslastica ili zaslađivanje jela, to nije uvek slučaj. Ako dodate šećer kad pripremate roštilj, pomoćiće da se dobije tanka i hrskava korica na mesu. Važno je da znate količinu koja se stavlja. Dovoljna je jedna kašika šećera na kilogram mesa.

Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite.

Dodajte kašičicu šećera i dobićete najukusniji roštilj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()