Odmah upamtite ovaj recept za pituljice
Umesto da dan počne nečim kupovnim iz pekare, svoje zadovoljstvo u vidu testa napravite bez muke kod kuće uz ovaj recept.
U posudi izmutite penasto jaja, pa dodajte jogurt i soli po ukusu. Kore za pitu razdvojte i kidajte po komad pa umačite u smesu. Možete dodati i malo ulja da bi bilo kremastije i da se ne bi lepilo.
Tako nakvašene kore stavljajte u pleh za mafine. Odozgo pospite sa malo susama, a možete dodati i origano ako volite taj ukus.
Kad su sve rupe na plehu popunjene, stavite ga u zagrejanu rernu na 220 stepeni da se peče oko 15 do 20 minuta. Proverite viljuškom ili čačklicom da li je gotovo. Ukoliko ne ostaje na čačkalici ništa, pituljice su gotove. Izvadite iz kalupa i uživajte.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.