Puna vitamina
Iz bakine kuhinje vam donosimo čorbu sa prazilukom punu vitamina.
Šargarepu izrendati, praziluk iseći na krugove, a papriku iseći na kockice.
Propržiti sve to na ulju pa dodati ostalo povrće i naliti vodom. Posle pola sata dodati kašiku suvog začina, ml bibera i 1 kašiku razmućenog kukuruznog skroba.
Neka vri još dva minuta. Sitno i obilno naseckati peršunov list i dodati. Poklopiti i isključiti. Najzdravija čorbica je gotova.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.