Obična zelena salata postaće najukusniji deo ručka uz pomoć jednog trika
Foto: PixabayProleće je doba godine kada i oni koji nisu jeli mnogo povrća tokom jesenjeg i zimskog perioda, počinju da u svoj tanjir više serviraju salatu.
Mnogo je šarenolikiji izbor povrća u svakom smislu koje se može iskoristiti uz prilog i glavno jelo. Neki će se odlučiti za šopsku, neki za običnu krastavac salatu ili onu sa rotkvicama, a ubedljivo najjednostavnija varijanta jeste da svoj obrok upotpunite zelenom salatom.
Premda sve zavisi od ukusa i treba da dodate sastojke po želji, u nastavku ćemo vam predstaviti recept za jednostavnu zelenu salatu, koja će prijati svim ukućanima.

Odbacite prve, spoljne listove salate. Potom ostali deo salate dobro operite, list po list. Prvo stavite so, pa promešajte salatu, pa potom maslinovo ulje, pa ponovo promešajte, a onda na kraju stavite i sirće. I opet promešate kako bi se ukusi lepo sjedinili.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







