Poboljšavao mu je organizam
Bivši jugoslavenski predsednik Josip Broz Tito bio je poznat kao veliki hedonista.
Iako se opuštao uz viski Čivas Rojal Salute star 20 godina i pušio cigare iz Havane, kad je hrana bila u pitanju, nije bio posebno izbirljiv.
Josip Broz Tito obožavao je zagorsku kuhinju, a pre svega štrukle. Od mesa je posebno voleo govedinu, a jutro je započinjao kratkim espresom bez šećera.
Kada je u Severnoj Koreji dobio na poklon čaj od žen šena, započeo je ritual ispijanja ovog napitka pre spavanja.
Uzimanje čaja od žen šena poznata je praksa u Aziji već više od 5000 godina, a njegove dobrobiti su brojne: poboljšava opšte stanje organizma i psihičku aktivnost i deluje preventivno protiv mnogih bolesti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.