Arsenal krupnim koracima ide ka tituli

Topdžije imaju čak osam bodova prednosti ispred Sitija

Autor: Aldin Tiro
01.04.2023. 18:45
  • Podeli:
arsenal - reuters-642852aa1ac81.webp Foto: Reuters

Arsenal ne posustaje. Topdžije su danas na svom stadionu u okviru 29. kola engleske Premijer lige deklasirali Lids rezultatatom 4:1 i tako nastavili sigurno koračati ka novoj tituli prvaka.

Pitanje pobednika u današnjem susretu niti u jednom momentu nije bilo u pitanju, a domaćini su poveli u 35. minuti kada je iz penala pogodio Žezuz.

U drugom delu videli smo još četiri gola. Prvo je Vajt u 47. minuti povisio na 2:0, da bi samo osam minuta kasnije Žezuz povisio na 3:0.

Počasni gol za Lids delo je Kristensena u 76. minuti, a konačan rezultat postavio je Džaka u 84. minuti za 4:1.

Tim Mikela Artete sada ima osam bodova prednosti ispred Sitija.

U ostalim utakmicama izdvajamo pobedu Bornemuta nad Fulamom rezultatom 2:1, lepoticu dana odigrali su Brajton i Brentford, a bilo je 3:3.

Kristal Palas je slavio 2:1 protiv Lestera, dok su Notingem i Vulvs odigrali 1:1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()