Arteta pred Liverpul: "Moji igrači će leteti na terenu"

Fudbaleri Arsenala su u utorak na svom terenu pobedili Šahtjor 1:0 u meču trećeg kola Lige šampiona

24.10.2024. 07:45
  • Podeli:
mikel arteta, fk arsenal - 1 okt 2024 - foto Reuters-66fd01605829d.webp Foto: Reuters

Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da će fudbaleri londonskog kluba biti spremni za derbi meč devetog kola Premijer lige protiv Liverpula, prenose danas britanski mediji.

Fudbaleri Arsenala su u utorak na svom terenu pobedili Šahtjor 1:0 u meču trećeg kola Lige šampiona.

 "Imali smo pauzu zbog obaveza reprezentacija i neki igrači su zaista umorni, pa nismo ni očekivao da ćemo da budemo puni energije na ovom meču, jer smo prošle subote odigrali meč u domaćem šampionatu", rekao je Arteta.

Fudbaleri Arsenala će 27. oktobra na svom terenu dočekati Liverpul u Premijer ligi.

"Pred nama je nekoliko dana odmora i rehabilitacije, ne brinite ništa. Moji igrači će leteti na terenu protiv Liverpula", dodao je menadžer Arsenala. 

Na meču protiv Šahtjora povredio se igrač Arsenala Rikardo Kalafjori.

"Nemam u ovom trenutku tačnu informaciju o čemu se radi, ali svakako ne izgleda dobro. Osetio je bol u kolenu, pokušao je da igra, ali nije mogao. Videćemo nakon detaljnih lekarskih pregleda o čemu se radi", istakao je Arteta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()