Barak Bahar poveo 28 igrača na pripreme u Rusiju

Crveno bele očekuju tri pripremne utakmice

02.07.2023. 09:50
  • Podeli:
Fudbaleri Zvezde-64a129fbabcd6.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u nedelju ujutru u Rusiju na drugi deo priprema za novu sezonu, saopštio je beogradski klub.

Trener Crvene zvezde Barak Bahar poveo je u Rusiju 28 igrača. To su: Omri Glazer, Nikola Vasiljević, Zoran Popović, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Lazar Nikolić, Edmund Ado, Srđan Mijailović, Nikola Stanković, Gelor Kanga, Kings Kangva, Marko Stamenić, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Osman Bukari, Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Piter Olanjinka, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Žan Filip Kraso i Jovan Mijatović.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da je u Beogradu, kako bi se u potpunosti oporavio od povrede ostao Jegor Prucev, dok je Irakli Azarov na Evropskom prvenstvu za fudbalere do 21 godine.

Crveno-bele u Sankt Peterburgu očekuju tri prijateljske utakmice, a rivali srpskom šampionu biće Zenit (4. jul), Nefči (8. jul) i Fenerbahče (12. jul). Svi mečevi su na programu od 19.30 sati.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()