Duljaj pred novi evropski izazov: Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat

Dodaje da je ubeđen da trener danske ekipe odlično poznaje tim Partizana.

23.08.2023. 20:01
  • Podeli:
Igor Duljaj-64a576f77279e.webp Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je dan pred utakmicu sa danskim Nordsjelandom, da bi za njegov tim sve osim poraza bio dobar rezultat.

Fudbaleri Partizana sutra od 18.30 gostuju ekipi Nordsjelanda u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Konferencija.

"Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat. Imamo naše ambicije, videli ste da smo prošli Sabah, ali nas sada očekuje ozbiljniji tim. Oni jesu mladi, ali moramo da imamo u vidu kakav su transfer napravili. To je njihov sistem, mnogo mladih igrača koji su brzi, okretni, agresivni. Biće nam izuzetno teško, imaju dve utakmice, posle kojih se računa zbir datih i primljenih golova", istakao je Duljaj.

Dodaje da je ubeđen da trener danske ekipe odlično poznaje tim Partizana.

"Moj kolega je mlad, rekao je da naša ekipa godinama igra zajedno, što nije tačno. Ubeđen sam da odlično poznaje naš tim, do detalja sam siguran da zna ko, gde, šta i kako. To ne sme da nas zavara. Verujem da će naših navijača biti ovde, zvali su me neki ljudi i obećali da će doći", izjavio je Duljaj.

Desni bek Partizana Aranđel Stojković dodao je da on i saigrači moraju da pokažu pravo lice na sutrašnjoj utakmici.

"Sutra treba da pokažemo kakvi smo i da pobedimo utakmicu. Da se sa pozitivnim rezultatom vratimo za Beograd", zaključio je Stojković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()