Fudbaleri Argentine pobedili Kanadu na otvaranju Kupa Amerike

U drugoj utakmici grupe A sastaće se Peru i Čile, u subotu od 2.00 po srednjeevropskom vremenu.

21.06.2024. 09:46
  • Podeli:
argentina kanada kup amerike Miguel MartinezAtlanta Journal-Constitution via AP tanjug-66752ed79111d.webp Foto: Miguel MartinezAtlanta Journal-Constitution via AP Tanjug

Fudbalska reprezentacija Argentine pobedila je sinoć u Atlanti selekciju Kanade 2:0 u meču prvog kola grupe A na Kupu Amerike.

Golove za branioca titule postigli su Hulijan Alvarez u 49. i Lautaro Martinez u 88. minutu.

U drugoj utakmici grupe A sastaće se Peru i Čile, u subotu od 2.00 po srednjeevropskom vremenu.

Kup Amerike se ove godine igra u proširenom izdanju. Pored 10 selekcija iz Južne Amerike, na njemu nastupa i šest reprezentacija iz Severne Amerike.

Miguel MartinezAtlanta Journal-Constitution via AP Tanjug
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()