Grobari, ne putujte u Belgiju: Partizan uputio hitan apel navijačima

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti

24.08.2024. 17:25
  • Podeli:
Grobari_Tanjug AP-63effc042cbd4.webp Foto: Tanjug

Fudbaleri Partizana gostuju Gentu u Belgiji, a tim povodom iz crno-belog tabora su uputili hitan apel navijačima.

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti:

"Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan - KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu.

Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent - FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere.

Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije. "

Podsetimo, Partizan je poražen od Genta 1:0 u Beogradu, a revanš je na programu u Gentu u sredu od 18 časova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()