Milojević zahvalan posle drugog debija: Hvala navijačima na sjajnoj atmosferi, borićemo se do kraja

Zvezda je druga na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na vodeći Partizan

10.02.2024. 19:40
  • Podeli:
Vladan Milojevic  TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ-65c7bf9595b22.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Na povratničkom debiju na klupu crveno belih, utakmici u kojoj je Crvena zvezda savladala Voždovac, Vladan Milojević je istakao veliku zahvalnost navijačima zbog sjajne atmosfere, i govorio o pritisku u borbi za titulu.

Zvezda je savladala "zmajeve" na Marakani u prvom meču nastavka Superlige Srbije rezultatom 2:1, a Vladan Milojević je na pravi način započeo drugi mandat na Marakani.

"Ovo je moja kuća, moja ljubav, moje sve. Bio je lep meč sa divnom publikom koja je došla u velikom broju i nadam se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama. Impozantno je za mene sve ovo što se navijača tiče. Zvezda je veliki klub, koji konstantno raste", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević 

Poručio je posle pobede protiv Voždovca da je pobeda najvažnija, kao i da ima vremena za dalje analize.

"Utakmice su teške i nedostaju nam neki igrači da se kompletiramo, ali ono što je dobro i što se pamti su tri boda. Sve drugo ćemo da analiziramo kako bismo spremni dočekali naredne mečeve", istakao je Milojević.

Očekivanja zvezdaške javnsosti pred nastavak sezone su dobro poznata - to je osvajanje duple krune.

"Biće teška polusezona, trudićemo se i dati sve od sebe. Znamo ciljeve, momci vredno rade. Probali smo da ono što smo trenirali da implementiramo, a pritisak je uvek tu, ovo je Zvezda. To moraju svi da shvate", dodao je Milojević.

Trener Zvezde očekuje i povratak dva igrača iz startnih 11, koji se zbog repretentativnih obaveza još uvek nisu priključili crveno-belima.

"Početak je, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam. Imamo i mi probleme sa pojedinim igračima. Ali ne kukam. Verujem u ovaj tim. Iz utakmice u utakmicu bićemo sve bolji. Očekujemo i povratak Hvanga i Krasoa, kako bismo bili kompletni", podvukao je Milojević. 

U Zvezdinom dresu debitovali su Viktor Radojević i Uroš Sremčević, a susret je počeo Jovan Šljivić. A početak utakmice je obeležio i jubilej Milana Rodića - upisao je borbeni bek 300 nastupa u crveno-belom dresu. 

"Pričamo o momcima koji su kvalitetni, dobro treniraju i rade. Izaći na Marakanu i debitovati u tim godinama nije lako, postoji i trema, ali želim da ih istrpim. Gledaćemo da imaju što veću minutažu, a koliko će igrati, zavisi od njih. Prioritet je u ovom trenutku rezultat, jer nismo u najboljoj situaciji i postoji pritisak, ali ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve", zaključio je Milojević.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()