Nema tolerisanja pred odlučujući meč: Trojica češka fudbalera izbačena iz reprezentacije

Češkoj je potreban najmanje bod kako bi se plasirala na EURO 2024.

20.11.2023. 11:02
  • Podeli:
Češki fudbaleri Vladimir Coufal-655b2e8fad904.webp Foto: Profimedia

Trojica čeških fudbalera Vladimir Coufal, Jakub Brabec i Jan Kuhta izbačena su iz reprezentacije uoči odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Moldavije zbog odlaska u noćni klub, prenosi lokalni mediji.

U saopštenju Fudbalskog saveza Češke se navodi da su Vladimir Coufal, Jakub Brabec i Jan Kuhta "prekršili u subotu interne propise" i da su odmah napustili trening kamp reprezentacije.

Češki sajt Sport.cz navodi da su trojica fudbalera Češke snimljena u poznatom disko klubu u Olomucu.

Češka će u ponedeljak od 20.45 časova igrati poslednju utakmicu u kvalifikacijama za EP 2024. protiv Moldavije. Češkoj je potreban najmanje bod kako bi se plasirala na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Na tabeli Grupe E kvalifikacija prva je Albanija sa 14 bodova i već se plasirala na EP u Nemačkoj. Češka ima 12 bodova na drugom mestu, a Poljska je treća sa 11 bodova. Moldavija na četvrtom mestu ima 10 bodova, a Farska Ostrva su poslednja sa jednim bodom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()