Kraj odbrojavanja: Održana ceremonija otvaranja Evropskog prvenstva

Organizatori nisu mnogo vremena trošili na ceremoniju

14.06.2024. 21:03
  • Podeli:
euro profimedia-666c93aae699e.webp Foto: Profimedia

Evropsko prvenstvo u fubalu je zvanično i otvoreno svečanom ceremonijom u Minhenu.

Sve je prošlo ekspresno uz poznate muzičke hitove, da bi na kraju bio formiran i pehar namenjen osvajaču.

Pored Klinsmana i Dica, ceremoniji je prisustvovala i Bekenbauerova supruga, Hajdi. Veliki aplauz i ovacije sa tribina dobio je preminuli "Kajzer Franc".

Nakon toga usledile su himne, najpre Škotske, a potom i domaćina Nemačke čime je zvanično i označen početak Evropskog prvenstva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()