Partizan čeka pakao ukoliko ispadne od Lugana: Ovo su potencijalni rivali crno-belih u Evropi

Ne piše im se dobro

05.08.2024. 09:31
  • Podeli:
partizan-66b07fa3c252b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbaleri Partizana saznali su imena potencijalnih rivala u dva žreba ovog ponedeljka, za plej-of Lige Evrope i Lige konferencije. Crno-beli bi trnovitiji put imali u slučaju eliminacije u treće po snazi UEFA takmičenje.

Tim iz Humske najpre ispred sebe ima Lugano u trećoj rundi doigravanja za LE, a ukoliko prođe dalje nateži mogući protivnik je Bešiktaš.

Stari poznanik iz grupne faze ovog takmičenja je daleko teži rival od preostala tri moguća, pošto bi Partizan mogao da igra i protiv boljeg iz okršaja Dinamo Minsa i Linkolna, odnosno Petrokuba i Nju Sentsa, odnosno poraženog iz dvomeča Jagejlonije i Bodea.

Liga konferencije crno-belima donosi teži put i moguć okršaj sa Real Betisom! Ukoliko Lugano izbaci srpski tim, Španci su ogromna nagazna mina i maltene nepremostiva prepreka.

Ni ostali potencijalni rivali nisu lagani, pošto se u redu nalaze pobednici duela Silkeborg - Gent, Noa - AEK Atina i Makabi Petah Tikva - Kluž.

Partizan je u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona poražen od kijevskog Dinama sa 9:2 u dvomeču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()