Rodri otkrio kako je nadmudrio golmana Zvezde: Stefan mi pričao na poluvremenu o Glazeru

Španski vezista iz redova Mančester sitija je pokazao zašto je trenutno jedan od najboljih fudbalera u engleskom klubu

20.09.2023. 13:07
  • Podeli:
Tan2023-09-1922372043_9 Rodri mančester siti AP PhotoDave Thompson-650ad169c2062.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi od Mančester sitija u prvom kolu Lige šampiona sa 3:1, iako su imali prednost od 1:0 na poluvremenu, ali, to nije bilo dovoljno da se uzdrma aktuelni prvak Evrope i trenutno najbolji tim sveta. 

Ekipa iz Beograda se držala u ogromnom delu meča, a "poslednji" udarac je zadao Rodri.

Španski vezista iz redova Mančester sitija je pokazao zašto je trenutno jedan od najboljih fudbalera u engleskom klubu.

Odličan je bio na obe strane terena, kreirao je u napadu, pretio je u nekoliko navrata, bio nadomak postizanja gola, a konačno je uspeo da probije taj bunker, ali i da probije bedem Omrija Glazera na golu, koji je branio fenomenalno.

Rodri je lepo šutirao po zemlji, a kako kaže, na to mu je pažnju ukazao rezervni golman Sitija - Stefan Ortega, koji je ukazao koja je slabost Omrija Glazera.

"Ponekad nije neophodno da šutirate snažno. Stefan Ortega mi je na poluvremenu rekao da njihov golman mnogo bolje brani visoke lopte i da nije toliko dobar na niskim ili kada idu u ugao. To je bio dobar savet", otkrio je Rodri.

Podsetimo, Glazer je postao rekorder Lige šampiona pošto je u porazu od Mančester Sitija (1:3) imao čak 13 odbrana, saoštio je specijalizovani portal za statistiku "Madridzone".

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()