Srbin opet na meti velikana: Barselona sprema 35 miliona za usluge Samardžića

Upisao je tri gola i dve asistencije na 25 odigranih utakmica ove sezone

19.03.2024. 18:00
  • Podeli:
Lazar Samardžić-6419a5a215629.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Lazar Samardžić nalazi se na meti Barselone, prenose španski mediji.

Katalonski mediji podsećaju da je Barselona bila blizu da potpiše 22-godišnjeg Srbina kada je igrao za Hertu iz Berlina i da ga prate već dugo.

"Lajpcig je Barseloni oteo Samardžića, koji sada igra za Udineze i jedan je od najboljih vezista Serije A", piše Barsa Univerzal.

Od kada je otišao Buskets, Barselona traži pravu zamenu u veznom redu, ali su ruke bile vezane zbog lošeg finansijskog stanja, pa je jedina opcija bio Oriol Romeu.

Sada Katalonci žele da plate dobrog vezistu – Lazara Samardžića.

Barselona je spremila 35 miliona evra za Samardžića, koji sa Udinezeom ima ugovor do 2026. godine.

Propao je transfer u Napoli, potom i u Juventus, ali je Lazar Samardžić još uvek u centru pažnje. Ovoga puta reč je o Španiji jer ga želi Barselona.

Ove sezone upisao je tri gola i dve asistencije na 25 odigranih utakmica, tačnije 1.600 minuta fudbala.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()