Abrines žestoko o Hezonji: Čovek ne može da daje onakve izjave

Bili su saigrači u Barseloni

22.06.2024. 22:12
  • Podeli:
Mario Hezonja-659905974513b.webp Foto: TANJUG/ STR/ nr

Mario Hezonja je prethodnih dana napravio pravu pometnju na košarkaškom tržištu, ali je na kraju odlučio da ostane u Real Madridu.

Prema vestima koje su plasirali španski mediji, dogovor Hrvata sa Kataloncima probao je zbog igračeve izjave nakon osvajanja titule prvaka španije sa Madriđanima, kada je istakao da navijačima "kraljevskog kluba" želi da podari još mnogo trofeja.

Ovakva izjava naljitola je čelnike Blaugrane koji su stopirali čitav posao, a na kraju je Hezonja ostao u klubu sa kojim je u sezoni 2022/23 osvojio i trofej Evrolige.

Odluku Barselone da ne potpiše Hezonju prokomentarisao je i jedan od najiskusnijih igrača Katalonaca Aleks Abrines, koji je pozdravio odluku kluba.

"Čovek ne može da izađe da daje ove izjave kada je u teoriji već potpisao, ali na kraju krajeva, to su pretpostavke. Već sam delio svlačionicu sa njim, i oboje smo bili veoma mladi i nismo bili zajedno mnogo godina, ali on je bio sjajan igrač. Situacija je takva kakva je, i što se mene tiče, postupljeno je ispravno", rekao je Abrines.

Podsećanja radi, Hezonja je bio velika želja Partizana, ali Hrvat je odlučio da ostane u Madridu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()