Bogdanović postigao 10 poena u pobedi Atlante nad Orlandom

Imao je četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu

20.12.2022. 11:22
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-639452313eae7.webp Foto: AP Photo/Mary Altaffer/Tanjug

Košarkaši Atlante pobedili su ekipu Orlanda rezultatom 126:125 u noćašnjem meču NBA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tre Jang sa 37 poena i 13 asistencija, dok je Ej Džej Grifin dodao 19. 

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 10 poena za Atlantu i imao je četiri skoka, dve asistencije i jednu ukradenu loptu. Pobedu Atlanti doneo je Dedžonte Marej koji je 1,3 sekunde pre kraja meča pogodio sa linije slobodnih bacanja. Najefikasniji u ekipi Orlanda bio je Markel Fulc sa 24 poena, uz devet asistencija i šest skokova.

Oklahoma je na svom terenu savladala Portland 123:121. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Šej Gildžes-Aleksander, koji je postigao 35 poena. On je pobedu domaćem timu doneo uz zvuk sirene. Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je za ekipu Oklahome postigao osam poena, uz šest skokova, tri asistencije i jednu blokadu. Kod gostiju, najbolji je bio Demijan Lilard sa 28 poena,

San Antonio je u gostima Hjuston nadigrao 124:105. U pobedničkoj ekipi istakao se Devin Vasel sa 24 poena. Kod domaćih, najbolji je bio Alperen Šengun sa 22 poena, dok je srpski centar Boban Marjanović je za četiri minuta na terenu  postigao dva poena i imao je jednu uhvaćenu loptu.

U ostalim noćašnjim utakmicama, postignuti su sledeći rezultati: Milvoki - Nju Orleans 128:119, Šarlot - Sakramento 125:119, Filadelfija - Toronto 104:101, Klivlend - Juta 122:99, Minesota - Dalas 116:106 i Finiks - LA Lejkers 130:104.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()