Sjajna atmosfera: Divac došao na trening Orlova pa ispričao legendarnu anegdotu

Naš tim se priprema za Pariz

01.07.2024. 18:46
  • Podeli:
kosarkasi kss-6682dc3b9bfb3.webp Foto: KSS

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za nastup na Olimpijskim igram.  Ovog ponedeljka, Orlovi su imali i iznenadnu posetu u Staroj Pazovi.

Naime, na treningu se pojavio  legendarni Vlade Divac. Kako je objavio Košarkaški savez Srbije, Divac je svima poželeo dobro zdravlje, a onda je ispričao neku od legendarnih anegdota koje je imao sa selektorom Svetislavom Pešićem. 

Ipak, nije otkriveno o čemu je reč.

"Pre početka popodnevnog treninga, "Orlove" je u Staroj Pazovi posetio legendarni Vlade Divac i poželeo im dobro zdravlje kao preduslov za uspeh u parizu. Anegdota koju je Vlade ispričao u vezi treninga sa selektorom Pešićem, ostaće između zidova trening dvorane", stoji u objavi KSS-a.

Na fotografiji je i Boriša Simanić, heroj iz Manile,  koji trenira posle oporavka od operacije bubrega.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()