Divac: Jokić je najbolji evropski košarkaš ikad, brojke sve govore

Jokića je svrstao u najbolju evropsku petorku svih vremena

20.09.2024. 20:00
  • Podeli:
profimedia-0453606027 Vlade Divac-63d1483476559.webp Foto: Profimedia

Nema dileme da je Nikola Jokić najbolji evropski košarkaš svih vremena, brojke tako kažu, rekao je legendarni Vlade Divac.

"Rezultati to govore. A, čitava osnova sporta su rezultati. Prema tome, mislim da onda tu nema dileme“, istakao je Divac za hrvatski portal "Index".

On je u opširnom intervjuu govorio o svojoj NBA karijeri, Luki Dončiču, prelasku u Crvenu zvezdu, a izabrao je i najbolju evropsku petorku svih vremena.

"Počeću od kraja, neka petica bude Krešo Ćosić. Četvorka Nikola Jokić, trojka Toni Kukoč, dvojka Dražen Petrović, a na pleju Saša Đorđević“, rekao je Divac i dodao da nikad ne bi stavio Tonija Parkera pre Đorđevića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()