Dogovor postignut pre povrede: Evans ipak prelazi u Olimpijakos

Zvanično saopštenje se očekuje uskoro

01.07.2024. 19:15
  • Podeli:
Kinan Evans Dusan MilenkovicATAImages-65c7c0f411b84.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Kinan Evans i Olimpijakos su postigli usmeni dogovor oko potpisivanja saradnje, ali je teška povreda američkog plejmejkera dovela u pitanje konačnu saradnju.

Olimpijakosu je trebalo neko vreme da razmisli o slučaju i da li ga treba dovršiti. Posle nekoliko nedelja razmatranja i pregovora, crveni-beli su odlučili da nastave i drže se svog dogovora sa igračem.

Prema Konstantinosu Melajesu sa grčke "Gazete", početni dvogodišnji ugovor između dve strane rezultirao bi ukupnom platom blizu 3.500.000 dolara. Evansov novi 2+1 ugovor ističe 2027. i uključivaće otkupnu klauzulu svakog leta.

Zvanično saopštenje se očekuje uskoro, a Evans će se ove nedelje u Atini sastati sa trenerom Jorgosom Barcokasom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()