NBA liga: Bogdanović i pod nabojem emocija dvocifren, Majami bez Jovića

Micić imao dobru minutažu i loš učinak

25.01.2024. 09:57
  • Podeli:
Bogdan Bogdanović-65b2227a9bd1a.webp Foto: AP Photo/Godofredo A. Vásquez/Tanjug

Košarkaši Golden Stejta vratili su se na teren, nakon dve utakmice pauze, i pobedili pred svojom publikom ekipu Atlante sa 134:112. 

Na ovom meču tim iz San Franciska oprostio se od svog, iznenada i rano preminulog, pomoćnog trenera Dejana Milojevića.

Najbolji u ekipi Golden Stejta bio je Stef Kari sa 25 poena i osam asistencija, dok je Džonatan Kaminga zabeležio 25 poena i devet skokova. Klej Tompson je ubacio 24 poena.

Kod gostiju, najefikansiji je bio Dedžonte Marej sa 23 poena, dok je Džejlen Džonson dodao 21. 

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je starter u ekipi Atlante, a na terenu je proveo skoro 33 minuta. On je postigao 17 poena i imao tri asistencije i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu.

Micićevi minuti protiv San Antonia

Košarkaši Oklahome ubedljivo su u gostima savladali San Antonio rezultatom 140:114. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Šej Gildžes-Aleksander sa 32 poena, 10 asistencija i šest skokova.

Srpski košarkaš Vasilije Micić igrao je za Oklahomu nešto manje od 14 minuta, a za to vreme postigao je dva poena i imao je tri asistencije, jedan skok i jednu ukradenu loptu. Njegov sunarodnik Aleksej Pokuševski je za nepunih pet minuta zabeležio dva poena i jedan skok.

U redovima San Antonija najbolji je bio francuski košarkaš Viktor Vembanjama sa 24 poena i 12 skokova, dok je Devin Vasel ubacio 21 poen.

Jović nije igrao

Košarkaši Memfisa pobedili su u gostima Majami rezultatom 105:96. 

U ekipi iz Memfisa najbolji je bio Vens Vilijams sa 25 poena. Kod domaćih, istakao se Tajler Hiro sa 18 poena, dok srpski reprezentativac Nikola Jović nije igrao.

Marjanović ušao-izašao

Košarkaši Portlanda nadigrali su posle produžetka u gostima Hjuston rezultatom 137:131. U pobedničkom timu najbolji je bio Anferni Simons sa 33 poena, dok je Džerami Grant ubacio 21. Kod domaćih, najefikasniji je bio Alperen Šengun sa 30 poena, 10 skokova i osam asistencija, dok je srpski košarkaš Boban Marjanović odigrao samo dve sekunde za Hjuston.

U ostalim noćašnjim utakmicama NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: Detroit - Šarlot 113:106, Vašington - Minesota 107:118, Milvoki - Klivlend 126:116 i Dalas - Finiks 109:132.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()