Obradović: Glavni je problem igra sa jednim plejem

Turnir u Moskvi je dobro došao da proverimo u kom smo stanju pred početak sezone, rekao je trener Partizana

26.09.2022. 12:10
  • Podeli:
zeljko-obradovic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je bilo jako teško igrati na VTB Superkupu u Moskvi sa samo jednim plejmejkerom, Jamom Madarom.

Partizan je na turniru u Moskvi osvojio četvrto mesto.

"Mislim da je dobro što smo došli na turnir, igrali smo protiv tri jako dobre ekipe. Da proverimo još jednom u kom smo stanju i da proverimo šta je sve ono što treba da popravimo pred početak utakmica u zvaničnoj sezoni. Nije lako igrati sa samo jednim plejmejkerom. Očigledno je bilo da je to jedan od glavnih problema. Probali smo neke igrače na toj poziciji, sve u svemu bilo je dobro što smo na ovom turniru. Sada je ispred nas osam dana do prve zvanične utakmice protiv Cibone", rekao je Obradović za Jutjub kanal Partizan.

Crno-beli u nedelju, 2. oktobra, igraju protiv Cibone u Zagrebu meč prvog kola ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()