Stef Kari ima ozbiljne ambicije: "Želim da budem vlasnik NBA kluba"

Nakon penzije želi da ostane u košarci

04.09.2024. 14:15
  • Podeli:
kevin durent stefen kari AP PhotoMark J. Terrill tanjug-66b85bcd9536f.webp Foto: AP PhotoMark J. Terrill Tanjug

Američki košarkaš Stef Kari ima jasne poslovne planove koje želi da preduzme po završetku karijere. Kako je istakao i dalje želi da ostane u košarci, ali kao vlasnik klubova.

"Zainteresovan sam da posedujem NBA tim", izjavio je lider Voriorsa, koji je na prethodnim olimpijskim igrama bio najzaslužniji za "zlato" Amerikanaca.

Pokazao je i u Parizu da je neprikosnoven trojkaški kralj, bez premca u svetu, potvrdio da i dalje može igrati na najvišem niovu, ali polako razmišlja i o karijeri posle karijere.

Ideja mu je da krene stopama jedne od ikona NBA, Majkla Džordana, koji je dugo bio vlasnik Šarlot Hornetsa, koje je u međuvremenu prodao za tri milijarde dolara.

"Video sam da je Džordan to uradio, a znam i da trenutno postoje igrači u NBA koji su već preduzeli neophodne korake da postanu ozbiljni kandidati da jednog dana kao suvlasnici učestvuju u mogućem proširenju lige (NBA uveliko razmatra ovu ideju). Definitivno razmišljam o tome (da bude vlasnik). Naravno, još mnogo toga želim da postignem kao igrač pre nego što budem u nekoj drugoj ulozi u okviru NBA", rekao je Kari koji je produžio ugovor sa Voriorsima do 2027. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()