Svi se dive Teodosićevoj asistenciji: Komentar Luke Dončića pobedio

Sportski portali su objavili ovo dodavanje, pa se i diskusija razvila

12.01.2024. 10:35
  • Podeli:
teodosic tanjug-65610afd3caa1.webp Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Miloš Teodosić je razigrao Dejana Davidovca kao što je to radio saigračima u svoja najbolja vremena. Asistencija za uvodne špice plejmejkera Crvene zvezde najobjavljeniji je snimak sa utakmica Evrolige, koje su se igrale u četvrtak veče, a jedan od onih koji se oduševio Teovim umećem je i NBA košaršaš Luka Dončić.

Prvo je košarkaški portal "Basket news" objavio Teodosićevu akciju uz čudan naslov: 

"Miloš Teodosić prosleđuje lopte u stilu Luke Dončića".

Na ovo je bek Dalasa, uz emotikone koji se smeju, reagovao bez trenutka sujete: 

"Ja još nisam bio rođen kada je on pravio ova dodavanja".

Sportski portali su objavili ovo dodavanje, a ispod nekih se nastavila i diskusija. Mnogi su izvlačili stare Miloševe bravure u dresu CSKA ili Klipersa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()