Tavares: Na sledećoj utamici biće još teže

Centar Reala igrao je 36 minuta i ostvario indeks korisnosti 41

02.05.2023. 23:13
  • Podeli:
Valter Tavares-64517b9e6353b.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares izjavio je da je srećan zbog pobede svog tima protiv Partizana u trećem meču četvrtfinala plej-ofa Evrolige.

Centar španskog kluba je najbolji pojedinac na meču, koji je na terenu proveo 36 minuta i završio utakmicu sa indeksom korisnosti 41. Real je  u Beogradu pobedio Partizan 82:80 i smanjio vođstvo Partizana na 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede.

"Igrali smo u jednoj od najtežih arena u Evropi, znali smo da će da bude teško. Moramo da zaboravimo ovo, za dva dana je nova utakmica, a sigurno je da će biti još teže. Dobro se osećam i spreman sam za naredni meč", rekao je Tavares za TV Evrolige.

Poznati Edi je na ovom meču postigao 26 poena uz 11 skokova i tri asistencije.

"Znali smo da će biti rat na terenu i bio je. Mi smo dobili ovu utakmicu, moramo da budemo spremni za četvrti meč. Nemamo izbora", istakao je košarkaš Reala Najdžel Vilijams-Gos.

Naredni meč biće odigran za dva dana u Beogradu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()