Vreme za odmor i pripremu pred Baskoniju: Sferopulos sumirao utiske nakon pobede

Crveno beli suvereno drže prvo mesto u regionalnom takmičenju

15.01.2024. 11:00
  • Podeli:
Tan2023-11-1219552133_2 janis sferopulos FOTO TANJUG FOTO HINA ZVONKO KUCELIN-657428616abad.webp Foto: Tanjug/HINA/ZVONKO KUCELIN

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je nakon pobede nad Borcem iz Čačka u ABA ligi (90:74) da je zadovoljan pobedom i da meč nije bio lak. 

"Nije bila laka utakmica, u energetskom smislu, sad je vreme da se odmorimo i spremimo za Baskoniju", istakao je Sferopulos na konferenciji za medije. 

Grčki stručnjak se osvrnuo i na zgusnut kalendar u kome je ekipa Zvezde za dve sedmice odigrala sedam mečeva. 

"Imali smo mnogo utakmica u kratkom periodu, imamo povrede i igrali smo sa 11 igrača. Zbog toga sam zadovoljan jer smo ostvarili pobedu i igrali odlično, osim u drugoj četvrtini", rekao je Sferopulos.

Trener Zvezde se dotakao i igračkog kadra, a posebno se osvrnuo na provrede i prokomentarisao dolazak Amerikanca Džavontea Smarta.

"To je igrač koji će nam pomoći. Zadovoljan sam načinom koliko brzo je klub reagovao. Doveli su kvalitetnog igrača, daće nam kvalitet i u odbrani i u napadu. Mora da prođe medicinske preglede. Ne znamo kada će biti spreman da igra", naglasio je trener crveno belih.

Nadovezao se potom Sferopulos na stanje Miloša Teodosića.

"Nije igrao jer nismo hteli da rizikujemo povredu", poručio je grčki stručnjak.    

U narednom kolu Aba lige, ekipa Crvene zvezde dočekuje FMP u 17. kolu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()