Izmakla medalja: Novi Beograd poražen u borbi za treće mesto u Ligi šampiona

Novobeograđani se nisu oporavili posle poraza u polufinalu od Ferencvaroša 18:17 na peterce

07.06.2024. 22:53
  • Podeli:
vk novi beograd, marko radulović, vk olimpijakos - 7 jun 2024 - profimedia-66635bf7c3e05.webp Foto: Profimedia

Vaterpolisti Novog Beograda poraženi su večeras od Olimpijakosa 9:6 (4;1, 3:3, 1:1, 1:1) u borbi za treće mesto na Fajnal-foru Lige šampiona koje se igra na Malti.

Novobeograđani se nisu oporavili posle poraza u polufinalu od Ferencvaroša 18:17 na peterce. 

Srpski i regionalni šampion bio je i prilično oslabljen u ovom meču, pošto trener Živko Gocić osim na povređenog Đorđa Vučinića nije nije mogao da računa ni na kapitena Filipa Filipovića zbog "brutalitija" u polufinalnom duelu.

Grčki tim je već u prvoj četvrtini stekao tri gola prednosti, a stečeno vođstvo je uspešno održavao do kraja meča. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Joanis Funtulis sa tri gola, dok se kod Novobeograđana istakao Miloš Ćuk sa dva pogotka.

U finalu će se sastati Pro Reko i Ferencvaroš.

Cup tree provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()