Srpski basketaši nastavlju pohod ka medalji: "Pala" je i Francuska

Nakon Holandije, savladan je i domaćin Francuska

01.08.2024. 23:31
  • Podeli:
basketasi srbije reuters-66abf420a2363.webp Foto: Reuters

Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 savladala je Francusku u okviru četvrtog meča na Olimpijskim igrama u Parizu rezultatom 19:16.

Na samom staru dva teška promašaja Stojačića i Brankovića. Majstorović se upisuje dalekom dvojkom, za vožstvo, a Francuzi su u nastavku uspeli da smanje, a zatim i da nakon promašaja našeg tima pređu u vođstvo.

Obe ekipe su brzo ispunile brzo bonus, tvrdo se igralo, poen za poenom. Međutim, nekolike sporne greške sudije i Francuzi su se odvojili na tri poena razlike.

Uspeli su nakon tajm-auta naši da izjednače, bilo je 9:9. Naš tim je nakon dužeg vremena prešao u vođstvo, fenomenalni Majstorović je pogodio daleku dvojku za erupciju na tribinama. Srbi su vodili rezultatom 13:10, a u tom momenutu je meč prekinut zbog jake kiše u Parizu.

Meč je nastavljen nakon pola sata, a naši su održavali prednost, Majstorović je pogodio kada je bilo najvažnije.

Na kraju pobeda našeg tima rezultatom 19:16.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()