Indijan Vels prepun iznenađenja za Alkaraza: Prvo roj pčela, a potom i alarm za hitan slučaj

U nevolji smo? To je valjda moja vatra na terenu, rekao je Španac

18.03.2024. 09:16
  • Podeli:
Karlos Alkaraz1-65f7f66ecc33f.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Karlos Alkaraz je odbranio titulu na mastersu u Indijan Velsu, a ova titula će ostati Špancu upamćena i po seriji čudnih događaja koji su ga pratili tokom turnira.

Njegov meč protiv Aleksandera Zvereva u četvrtfinalu prekinut je zbog roja pčela koje su se našle na terenu, da bi tokom konferencije posle finala ostao u čudu kada se uključio protivpožarni alarm.

"Pažnja. Pažnja. Hitan slučaj je prijavljen u ovoj zgradi. Molimo prekinite sa radom i napustite zgradu koristeći najbliži izlaz ili stepenište za izlaz protiv požara. Ne koristite liftove. Ponavljajte, nemojte koristiti liftove", začulo se sa razglasa.

Alkaraz je istovremeno bio u čudu i nasmejan, da bi nedugo zatim poručio:

"U nevolji smo? To je valjda moja vatra na terenu", našalio se Španac, pa dodao:

"Pčele, pa ovo. Vesti cele nedelje. Prokletstvo".

Inače, Španac je sa 2:0 u setovima dobio Danila Medvedeva i osvojio prvu titulu još od Vimbldona prošle godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()