Rampa za Musetija: Đoković ubedljivom pobedom do četvrtfinala Mastersa u Monte Karlu

Đoković se revanširao Italijanu za prošlogodišnji poraz na istom mestu i u istoj rundi takmičenja

11.04.2024. 17:18
  • Podeli:
đoković museti monte karlo profimedia-6617ff0bc2d3e.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu pošto je pobedio Italijana Lorenca Musetija rezultatom 2:0 (7:5, 6:3) za sat i 59 minuta. 

Đoković se revanširao Italijanu za prošlogodišnji poraz na istom mestu i u istoj rundi takmičenja, ali nije nimalo lako stigao do pobede. Museti je već u prvom gemu napravio brejk, ali je Đoković uspeo da se vrati u set kad je izjednačio na 4:4. Kod vođstva 6:5, Đoković je napravio brejk i tako osvojio prvi set. 

U drugom setu Srbin je prvi napravio brejk i poveo 2:0, zatim je Italijan uzvratio i smanjio na 1:2, ali Đoković odmah pravi novi brejk za 3:1. Kod 4:2 za najboljeg tenisera planete Museti pravi brejk i činilo se vraća neizvesnost u meč. Ponovo je Đoković napravio brejk već u sledećem gemu i poveo 5:3, a zatim na svoj servis konačno priveo meč kraju.

Đoković će sutra u četvrtfinalu igrati protiv Australijanca Aleksa de Minora, 11. na ATP listi, koji je ranije danas savladao zemljaka Alekseja Popirina rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()