Priključio se Dejvis kup reprezentaciji Srbije: Pogledajte kako su Noleta dočekali u Malagi

Đokovića je na aerodromu u Valensiji dočekao veliki broj novinarskih ekipa

13.09.2023. 16:09
  • Podeli:
Tan2023-09-1102022477_9 novak djokovic us open AP PhotoCharles Krupa (1)-64fed28f5127a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Charles Krupa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je danas u Valensiju, gde se priključio saigračima iz Dejvis kup reprezentacije Srbije. 

Đokovića je na aerodromu u Valensiji dočekao veliki broj novinarskih ekipa, a pozdravio ga je i njegov veliki prijatelj, bivši španski teniser Felisijano Lopez, koji je direktor Dejvis Kupa. 

"Igranje za moju zemlju je velika čast i veliki ponos. Drago mi je da sam ponovo u Valensiji, ovo je divan grad u kojem sam nekada davno igrao. Nisam dugo bio ovde, ali se radujem što sam se vratio u Valensiju", rekao je Đoković novinarima na tečnom španskom jeziku.

Đoković je u nedelju uveče osvojio US Open i tako podigao 24. pehar na grend slem turnirima, a sinoć je u Beogradu prvo bio na spektakularnom dočeku za srebrne košarkaše iz Manile, a zatim i na proslavi sa njima u jednom beogradskom klubu.

Srbija je u prvom kolu grupne faze bez Đokovića u timu pobedila Južnu Koreju, a u petak igra protiv domaćina Španije, koji je oslabljen neigranjem Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala. 

U subotu će se Srbija sastati sa Češkom. 

Selektor Viktor Troicki će moći da računa na Đokovića u ta dva meča. 

Po dve prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe obezbediće učešće na finalnom turniru Dejvis kupa koji je na programu od 21. do 26. novembra u španskoj Malagi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()