Šta to Davidovič ljubi na Rolan Garosu, pred meč sa Đokovićem?

To je moja stvar, rekao je Španac i ubrzo se odao

02.06.2023. 14:49
  • Podeli:
djokovic-fokina-treuters.jpg

Meč 3. kola Rolan Garosa, između Novaka Đokovića i Alehandra Davidoviča Fokinija, željno se iščekuje. Ono što je novina na ovom turniru jeste "drugar" kog Španac sa sobom nosi gde god u Parizu da krene, pa i na šljaku. 

34. igrač sveta viđen je u prethodnom kolu da na stolici drži lutku, koju je izvadio iz torbe sa reketima. Posle pobede nad Francuzem Luk van Ašeom, Fokini je uzeo lutkicu zagrlio i poljubio, čime je povećao interesovanje o čemu se radi.

Međutim, teniser je želeo da ostane misteriozan.

"To je moja stvar. To je Funko Pop, sad sam počeo da ga nosim i neću davati nikakva dalja objašnjenja", odgovorio je kratko i jasno novinarima u Parizu. 

Funko Pop su inače nove kolekcionarske vinilne figure koje su postale moderne poslednjih meseci. Mogu da se kupe na internetu za oko 15 dolara po komadu i ima ih na mnogo tema. Davidovičev je Rakun rakun, koji se pojavljuje u nekim Marvelovim stripovima i Špancu dođe poput amajlije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()