Teniseri Srbije u grupi sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom

Žreb je odlučio da Dejvis kup selekcija Srbije bude u Grupi C, čiji domaćin će od 12. do 17. septembra biti Valensija

29.03.2023. 20:43
  • Podeli:
tenis-reket-loptca-fotopixabay.jpg Foto: Pixabay

Dejvis kup selekcija Srbije igraće u septembru sa Španijom, Južnom Korejom i Češkom u grupnoj fazi finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa, odlučeno je žrebom u Malagi.

Voljom žreba odlučeno je da Dejvis kup selekcija Srbije bude u Grupi C, čiji će domaćin biti Valensija od 12. do 17. septembra.

U grupi A koja će se igrati u Bolonji nalaze se Kanada, Italija, Švedska i Čile. U gripi B koja će se igrati u Mančesteru nalaze se Australija, Velika Britanija, Francuska i Švajcarska. U grupi D u Hrvatskoj sastaće se Hrvatska, Holandija, SAD i Finska.

Pobednici grupa i drugoplasirani napredovaće u finalnu fazu eliminacije u Malagi, koja je na programu od 21. do 26. novembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()