Teniseri Srbije zaradili finu sumu u Malagi: Na računu bi moglo da bude još više novca

Do Salatere ih dele mečevi sa još dva protivnika

24.11.2023. 09:54
  • Podeli:
Teniseri Srbije-63dd80dccad06.webp Foto: Teniski savez Srbije

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je Veliku Britaniju u četvrtfinalu Dejvis kupa i plasirala se među četiri najbolje zemlje na svetu.

Do plasmana u polufinale Završnog turnira Svetske grupe u Malagi Srbiju su doveli Miomir Kecmanović koji je u dva tajbrejka bio bolji od Džeka Drejpera, odnosno Novak Đoković koji je slavio protiv Kamerona Norija.

Ovaj plasman je doneo teniserima Srbije i zaradu od 1.3 miliona dolara, koliko minimalno dobija svaki učesnik polufinala. 

Suma novca koja je za teniske selekcije i više nego dobra biće veća ukoliko Srbija prođe u finale ili osvoji "Salataru".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()