Oglasili se iz čačanske bolnice posle požara u vojnoj fabrici: Doktori otkrili stanje 6 pacijenata

Izjavu je dala portparol Opšte bolnice Čačak Marija Stranjanac

07.02.2024. 11:55
  • Podeli:
opšta bolnica u čačku, čačanska hitna pomoć, čačak - 7 feb 2024 - foto Tanjug Branko Lukić (1)-65c376354c6d4.webp Foto: Tanjug/Branko Lukić

Specijalista urgentne medicine i portparol Opšte bolnice Čačak Marija Stranjanac izjavila je da je u opštu bolnicu Čačak danas dovezeno šest pacijenata iz fabrike "Milan Blagojević - Namenska" u Lučanima i dodala da niko nije životno ugrožen.

Ona je dodala da su svi u stabilnom stanju.

Marija Stranjanac, foto: Tanjug Branko Lukić

"Dva pacijenta imaju opekotine glave, odnosno lica i ekstremiteta i oni su primljeni u jedinicu intezivne nege zbog lokalizacije same povrede. Oni se prate. Četiri pacijenta su primljena na odeljenje hirurgije sa lakim povredama i niko nije životno ugrožen", rekla je Stranjanac Tanjugu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()