Dodik: Cilj napada i pritisaka je otimanje imovine Republici Srpskoj

Predsednik Republike Srpske oglasio se na svom Instagram profilu

22.10.2023. 09:46
  • Podeli:
Milorad Dodik-65167e8796200.webp Foto: SRNA

Cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska je, pre svega, imovina i da se ona otme Republici, napisao je predsednik Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

"Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u poslednje vreme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbedi ekonomski rast u Srpskoj", naglasio je Dodik.

Dodik je podsetio da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sednici Narodne skupštine na kojoj je pokazano srpsko jedinstvo i data podrška Željki Cvijanović.

U Beogradu je, navodi, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne železničke stanice, što predstavlja veliku pobedu Srbije i srpskog naroda.

"U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje "Mlječanica", u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte", poručio je Dodik.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()