Dodik: Institucije će učiniti sve da zaštite život i imovinu građana

Narodna skupština RS usvojila je izmene Krivičnog zakona u delu koji se odnosi na klevetu

10.02.2024. 20:36
  • Podeli:
dodik borislav zdrinja srna via tanjug-6533d0f4b5e22.webp Foto: Borislav Zdrinja Srna via Tanjug

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da institucije Srpske čine i činiće sve da zaštite život i imovinu njenih građana.

"Pravo na drugačije mišljenje, kritiku, ne može biti dovedeno u pitanje, posebno ne zloupotrebom bilo čije porodice, bez obzira na motive ili razloge koji su doveli do nedozvoljenog ponašanja", napisao je Dodik na društvenoj mreži Iks.

On je podsetio da je Narodna skupština Republike Srpske usvojila izmene Krivičnog zakona u delu koji se odnosi na klevetu.

"Svako postupanje, a da nije zakonom regulisano u zaštiti ugleda i časti, nije primereno i ne može biti tolerisano", naglasio je Dodik. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()